Általános szerződési feltételek

 1. A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás minden esetben biztosít ingyenes próbaórát. A próbaóra igénybevétele semmiféle kötelezettséggel nem jár. A szóbeli szintmérés a próbaóra része.
 2. Amennyiben a próbaórát lemondod, vagy nem jelensz meg a megbeszélt időpontban, több lehetőséget nem biztosítunk Számodra.
 3. Cégünk felnőttoktatással foglalkozik. 2022. augusztus 31-től csak MAGÁNSZEMÉLYEKET szolgálunk ki.
 4. Ha a próbaórát követően megrendeled szolgáltatásaink egyikét, szerződéses jogviszony jön létre, így jelen ÁSZF vonatkozik Rád.
 5. Az órák online zajlanak. Az ehhez szükséges technikai feltételek: stabil internetkapcsolat, laptop headsettel és /vagy okostelefon. Az oktatáshoz a megfelelő minőség érdekében jelenleg a következő applikációkat használjuk: Zoom, Skype, FaceTime.
 6. A tanórákról minden esetben elektronikus számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk el Részedre és ezen formában érvényes. Előre fizetéssel dolgozunk, így felhívjuk a figyelmed arra, hogy fizetés elmaradása esetén a megbeszélt időpontod töröljük. Külföldi bankból történő utalás esetén minimálisan tíz órát tudsz fizetni előre és euro-s számlát állítunk ki. Kérjük, előre jelezd, ha nem magyarországi bankból utalnál. Aktuális óradíjainkat ezen a linken találod.
 7. Óradíjad a tanfolyam kezdetétől számított 180 napig garantáljuk.
 8. Kérlek, órádra mindannyiunk érdekében pontosan érkezz, nincs lehetőségünk a késés pótlására. Amennyiben a késést legkésőbb az óra kezdési időpontjáig nem jelzed, Tanárod nem köteles rád várni. 15 percet meghaladó késés esetén az órád már nem lesz megtartva, de óradíjat számolunk fel. Ha az órát előbb szeretnéd befejezni, az eredetileg megbeszélt időtartam képezi a számlázás alapját. Tanárod az esetleges késését minden esetben időben jelzi és maradéktalanul pótolja.
 9. Az órádat előző nap 18,00-ig tudod szabadon lemondani, hétfői órákat pedig legkésőbb az órát megelőző szombat 18,00-ig. Amennyiben a lemondás ennél később történik, az órát kivétel nélkül megtartottnak tekintjük, és óradíjat számolunk fel.
 10. A házi feladatot e-mailben küldjük ki és e-mailen várjuk vissza.
 11. A nyelvtanulást bármikor tudod nálunk szüneteltetni. 30 napot meghaladó szüneteltetés esetén azonban sem az eredeti időpontod, sem tanárod személyét nem tudjuk garantálni, szabad helyeink függvényében tudjuk Neked mindkettőt biztosítani. A befizetett óradíjad a szüneteltetés kezdetétől számítva 90 napig tudod felhasználni.
 12. Amennyiben a tanulást nem tudod, vagy nem kívánod folytatni, befizetett összeget semmilyen indokkal nem térítünk vissza, de szabadon átruházhatod más, 18. életévét betöltött személyre.
 13. A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás csak és kizárólag oktatási tevékenységet végez, így fordítási megbízásokat – beleértve önéletrajzokat, motivációs leveleket és ezek javítását – sem térítésmentesen, sem térítés ellenében nem vállalunk. Fordítói végzettséggel kollégáink közül Ujj Bernadett német- és angolnyelv – tanár rendelkezik, ilyen irányú megbízásokkal kizárólag és közvetlenül hozzá tudtok fordulni.
 14. Jelen ÁSZF visszavonásig érvényes.

Facebook oldalunkon aktuális információkat, linkeket és egyéb érdekességeket találsz.
Kétperc-német csoportunkhoz is csatlakozhatsz, ahová minden nap posztolunk.
Angolos csoportunk az Angolul Vikivel!
Jó tanulást kívánunk!
LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás

 

Jelentkezem ingyenes próbaórára

Kizárlólag magánszemély!