Általános szerződési feltételek

Ha most jelentkeztél hozzánk: 

 1. A próbraóára jelentkezéskor szerződéses jogviszony jön létre, így jelen ÁSZF vonatkozik Rád.
 2. A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás felnőttoktatással foglalkozik. 2022. augusztus 31-től csak MAGÁNSZEMÉLYEKET szolgálunk ki.
 3. Ingyenes próbaórát minden esetben biztosítunk. A próbaóra igénybevétele nem jár kötelezettséggel. A szóbeli szintmérés a próbaóra része.
 4. Amennyiben a próbaórát lemondod, vagy nem jelensz meg a megbeszélt időpontban, a próbaórát az aktuális díjszabásunk szerint számlázzuk és a fizetés teljesítése után tartjuk meg.
 5. A próbaóra online zajlik. Az ehhez szükséges technikai feltételek: stabil internetkapcsolat, laptop headsettel és /vagy okostelefon. Az oktatáshoz a megfelelő minőség érdekében jelenleg a következő applikációkat használjuk: Zoom, Skype, FaceTime.
 6. Amennyiben úgy döntesz, velünk szeretnéd elkezdeni a tanulást, a választott bérletedről elektronikus számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk ki. Előre fizetéssel dolgozunk. Külföldi bankból történő utalás esetén minimálisan tíz órát tudsz fizetni előre és euro-s számlát állítunk ki. Kérjük, előre jelezd, ha nem magyarországi bankból utalnál. Aktuális óradíjainkat ezen a linken találod.

Ha elkezdted velünk a tanulást:

 1. Óráink online zajlanak. Az ehhez szükséges technikai feltételek biztosítása a tanulói oldalról a te feladatod, a LingogGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás ezért semmi felelősséget nem vállal. Jelenleg a következő számodra ingyenes platformokat használjuk: Zoom, Skype, FaceTime.
 2. Óradíjad a tanfolyam kezdetétől vagy az első számla kiállításának dátumától számított 180 napig garantáljuk. 
 3. Megváltott bérleted érvényessége: 
  4 alkalmas bérlet: 40 naptári nap
  8 alkalmas bérlet: 80 naptári nap
  10 alkalmas bérlet: 90 naptári nap
  20 alkalmas bérlet: 180 naptári nap
  a számla kiállítási dátumától számítva. Egyedi mérlegelés alapján az érvényességen maximálisan 30 napot hosszabbítunk.
 4. Óráid mindig pontosan az általunk visszaigazolt időpontban kezdődnek. Késés pótlására akkor sincs lehetőségünk, ha azt előre jelzed. Amennyiben  15 percet meghaladja a késésed, az órát nem tartjuk meg, de óradíjat számolunk fel. Ha az órát előbb szeretnéd befejezni, az eredetileg megbeszélt időtartam képezi a számlázás alapját. Amennyiben esetlegesen tanárod késve kezdi az órát,  késését minden esetben időben jelzi és maradéktalanul pótolja.
 5. A tanóra lemondásának szabályai: Tanóráid az órát megelőző nap 18,00-ig;  hétfői órák pedig legkésőbb az órát megelőző szombat 18,00-ig szabadon lemondhatóak. Ennél későbbi lemondás esetén az órát kivétel nélkül megtartottnak tekintjük, és óradíjat számolunk fel.
 6. A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás kifejezetten támogatja az önálló nyelvtanulást. Az ehhez kapcsolódó házi feladatokat e-mailben küldjük ki és e-mailen várjuk vissza. Ennek részletes formai szabályait az első tanóra előtt küldött Tanulmányi Megállapodásunk tartalmazza. Más formátumokat saját érdekedben nem javítunk.

Ha szünetelnél vagy nem tudod folytatni a nyelvtanulást:

 1. Tanulmányaid szüneteltetését elektronikus elérhetőségeink bármelyikén írásban kell bejelentened. Ez esetben bérleted érvényességén 30 napot hosszabbítunk az utolsó tanórád dátumához igazítva.
 2. 15 napot meghaladó szüneteltetés esetén sem tanárod személyét, sem eredeti időpontod nem tudjuk garantálni; szabad helyeink függvényében tudjuk mindkettőt biztosítani.
 3. Amennyiben a tanulást nem tudod, vagy nem kívánod folytatni, befizetett összeget semmilyen indokkal nem térítünk vissza, de szabadon átruházhatod más, 18. életévét betöltött személyre.

Kedvezmények

 1. Beszélj több nyelvet! Első bérleted végösszegéből 10% kedvezményt adunk, amennyiben nálunk kezded meg második nyelved tanulását.
 2. Ajánlj tovább bennünket!
  Minden egyes jelentkező után, aki ajánlásodra vált nálunk bérleted, egy tanítási órát ingyen biztosítunk neked! Amennyiben ajánlásodra érkező ismerősöd minimum 8 alkalmas bérletet vált, számára is jóváírunk egy ingyenes tanítási órát.

Egyéb 

 1. A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás csak és kizárólag oktatási tevékenységet végez, így fordítási megbízásokat – beleértve önéletrajzokat, motivációs leveleket és ezek javítását – sem térítésmentesen, sem térítés ellenében nem vállalunk. Fordítói végzettséggel kollégáink közül Ujj Bernadett német- és angolnyelv – tanár rendelkezik, ilyen irányú megbízásokkal kizárólag és közvetlenül hozzá tudtok fordulni.
 2. Jelen ÁSZF visszavonásig érvényes.

Facebook oldalunkon aktuális információkat, linkeket és egyéb érdekességeket találsz.
Kétperc-német csoportunkhoz is csatlakozhatsz, ahová minden nap posztolunk.
Angolos csoportunk az Angolul Vikivel!

Jó tanulást kívánunk!

LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás csapata 
és 
László Viki 
a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás kapcsolattartója és vezető nyelvtanára

 

Jelentkezem ingyenes próbaórára

Kizárlólag magánszemély!