Nyelvvizsga – garantálva!

  • Post category:Blog

A nyelvtanulók szeretnek biztosra menni – ezért jön(ne)  jól  valamiféle  vizsgagarancia.

De miről is beszélünk?

 

Sok nyelviskola, és sajnos kevés magántanár kínálja fel azt az opciót, hogy kurzusuk elvégzése után garanciát vállalnak tanulóik felé arra, hogy sikeres nyelvvizsgát tudnak tenni a náluk megszerzett nyelvtudással. Természetesen ez a diákok részéről is kötelezettségvállalással jár, amit a képző intézmény saját maga határoz meg, így a feltételek egészen különfélék lehetnek. Például, nem / alig lehet hiányozni az órákról, vagy zárótesztet kell teljesíteni .

Ha a tanuló ezeknek megfelel, és mégsem sikerül a nyelvvizsgája, lehetősége van arra, hogy visszakapja a kurzus díját, vagy fizetik a következő próbálkozását.

 

Hogy ez a nyelvtanulónak miért éri meg, az nyilvánvaló – de kérdés, nyernek –e vele a nyelviskolák vagy csak átverés az egész?

 

Bár nem tudunk mindenki nevében nyilatkozni, de nincs benne semmi szemfényvesztés.  Egy jól  képzett nyelvtanár ugyanis tökéletes  magabiztossággal el tudja dönteni, tanítványa megfelel –e a választott nyelvvizsga követelményeinek, és amennyiben nem, nem is javasolja a próbálkozást. Így amikor a tanítvány ténylegesen vizsgázni megy, nincs nagy kockázata a bukásnak.

Megbukni persze minden vizsgán lehet; van, hogy az ember bár „mindent tud”, mégis nagyon izgul, leblokkol, nincs túl jó napja. Éppen ezért: miért ne választanánk olyan intézményt, ahol legalább a pénzünk garantálva van?

 

Így aztán, 2012 áprilisától a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás  új nyelvtanulói is biztonságban érezhetik magukat!

Amennyiben az általunk javasolt időpontban teszed le a vizsgádat, garantáljuk, hogy sikerrel jársz – ellenkező esetben a következő próbálkozásod mi fizetjük!

 

 

A kisbetűs feltételek:

 

Akciónk csak új tanulóinkra vonatkoznak.

Tanár és tanítványa együtt választják ki a tanítványhoz legjobban passzoló nyelvvizsgát. A vizsgagarancia csak a tanár által is ajánlott nyelvvizsgára vonatkozik.

 

Ne felejtsd el: tanulni ezután is kell, azt nem tudjuk megtenni helyetted!