A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás (LingoGroup, László Viktória EV, 1074 Budapest, Alsó Erdősor 8 fsz 1, Nyilvántartási szám:21630300, Adószám: 60588795-1-42 E-Mail: nemet@lingogroup.hu) „Habostorta „ elnevezésű nyereményjátékot hirdet.

A nyereményjáték időtartama:
2018. május 16 6:00- 2018.május 16 22:00

A játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt valós Facebook profillal. A játékban való részvétel a jelen hivatalos játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A nyereményjáték menete:

 A játékban való részvételhez válaszolj helyesen a LingoGroup-Beszédközpontú Nyelvoktatás Facebook oldalán meghirdetett poszt kérdésére, hozzászólás formájában. Csak a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás oldalán, a poszt alatt érkezett hozzászólások szerzői vesznek részt a sorsoláson!

A játék végét követően a helyesen válaszolók közül 1 nyertest sorsolunk ki.
A sorsoláson a megadott időintervallumban helyes válaszolók vesznek részt. Azon hozzászólások, melyek értelmezhetetlenek, helytelenek, illetve nem nyújtanak pontos vagy egyértelmű választ, nem vesznek részt a sorsoláson.
Személyenként egy megfejtést fogadunk el.
A játékból kizárásra kerülnek azon játékosok, akik nem valós Facebook profillal játszottak. A szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás fenntartja a jogot, hogy vitás esetben a játékost kizárja a sorsolásból.

A nyertes a CaffeeNation által forgalmazott Kaffa Forte kávét (225g) kapja.

A sorsolásról videó-felvétel készül, melyet posztolunk a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás Facebook oldalán is 2018. május 20-án. A nyertest privát Messenger üzenetben tájékoztatjuk és egyeztetünk a nyeremény átadásának módjáról. Amennyiben a nyertes az értesítést követő 72 órán belül üzenetünkre nem válaszol, a nyereményre való jogosultságát elveszti, a nyeremény pedig nem kerül újabb sorsolásra

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A nyertes játékos a játékban való részvételükkel tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás minden további feltétel nélkül nevüket nyilvánosságra hozza. Továbbá hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás a nyeremény átadásáig kezelje. Az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Szervező fenntartja a játék felfüggesztésének vagy megszakításának jogát, ez esetben erről Facebook oldalán értesít, továbbá fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

A nyereményjáték nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.