A LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás (LingoGroup, László Viktória EV, 1074 Budapest, Alsó Erdősor 8 fsz 1, Nyilvántartási szám:21630300, Adószám: 60588795-1-42 E-Mail: nemet@lingogroup.hu) „Mennyi az annyi?” elnevezésű nyereményjátékot hirdet.
A nyereményjáték időtartama: 2019. április 15. 18:00- 2018.április 16 24:00
A játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt valós Facebook profillal. A játékban való részvétel a jelen hivatalos játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.
A nyereményjáték menete:
A játékban való részvételhez válaszolj a LingoGroup-Beszédközpontú Nyelvoktatás Facebook oldalán meghirdetett poszt kérdésére, hozzászólás formájában. Csak a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás oldalán, a poszt alatt érkezett hozzászólások szerzői vesznek részt a sorsoláson!
A játék végét követően a válaszolók közül 1 nyertest sorsolunk ki. A sorsoláson a megadott időintervallumban válaszolók vesznek részt. Személyenként egy hozzászólást fogadunk el. A játékból kizárásra kerülnek azon játékosok, akik nem valós Facebook profillal játszottak. A szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás fenntartja a jogot, hogy vitás esetben a játékost kizárja a sorsolásból.
A nyertes a Cornelsen kiadó Das Missverständnis című tanulókrimit kapja.
A sorsolásról videófelvétel készül, melyet posztolunk a LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás Facebook oldalán is. A nyertest privát Messenger üzenetben tájékoztatjuk és egyeztetünk a nyeremény átadásának módjáról. Amennyiben a nyertes az értesítést követő 72 órán belül üzenetünkre nem válaszol, a nyereményre való jogosultságát elveszti, a nyeremény pedig nem kerül újabb sorsolásra. A sorsolás időpontja 2019.április 26.
A nyeremény készpénzre nem váltható.
A nyertes játékos a játékban való részvételükkel tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás minden további feltétel nélkül nevüket nyilvánosságra hozza. Továbbá hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a szervező LingoGroup – Beszédközpontú Nyelvoktatás a nyeremény átadásáig kezelje. Az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.
Szervező fenntartja a játék felfüggesztésének vagy megszakításának jogát, ez esetben erről Facebook oldalán értesít, továbbá fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

A nyereményjáték nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. A lájk és a megosztás nem feltétele a Nyereményjátékban való részvételnek.