Tudjuk, hogy

jó nyelvtanárt találni
nem egyszerű

– de nálunk jó helyen vagy!

… neked is meg tudom tanítani,
hogyan értsd meg,
hogyan rendszerezd,
hogyan jegyezd meg és
hogyan használd
a nyelvet.

Több közös van bennünk, mint gondolnád:
ami a nyelvtudást illeti, az én utam sem volt zökkenőmentes. Még mindig élénken emlékszem arra, milyen volt az iskolai nyelvtanulás: nem értettem, nem tudtam, össze voltam zavarodva, bizonytalan voltam, és ami a legszomorúbb: sokévi tanulás után sem tudtam beszélni.
A gimnáziumban találkoztam először egy kommunikatív módszerrel tanító nyelvtanárral, és hihetetlen fejlődésen mentem keresztül. Egyszerre élvezetessé vált a német, és olyannyira belejöttem, hogy diplomámat is német nyelvtanárként szereztem. Bár rengeteget számít ma is, hogy széles elméleti és biztos gyakorlati ismeretekkel rendelkezem a kommunikatív módszerről, mégis azt mondom, a saját kezdeti kudarcaim nélkül nem tudnék ennyit segíteni a LingoGroup nyelvtanulóinak.

Mert ma pontosan értem, miért van káosz a fejedben, miért nem mersz megszólalni, miért nem fejlődik elég gyorsan a tudásod, és egyáltalán, miért nem okoz örömet a nyelvtanulás. És ami a legfontosabb: neked is meg tudom tanítani, hogyan értsd meg, hogyan rendszerezd, hogyan jegyezd meg és hogyan használd a nyelvet.

Andi szerint a Lingogroup…

Nyelvtanárként innovatív és kreatív, lendületes, motiváló vagyok, szeretek fejlődni. Folyamatosan lépést tartok a szakmámmal és az újításokat behozom nyelvóráimra, vagy támogatom velük az önálló tanulást. Nem ismerek lehetetlent, ami a tanítást illeti: mindenkinek keresek és találok olyan feladatot, ami a hobbiját ötvözi a nyelvtanulással.
Tanítványaim lelkesen tartanak velem ezen az úton, mert ők már tudják:
nálam a tanulás egyáltalán nem tűnik kemény munkának, mégis villámgyors fejlődést tudnak elérni.
Itt az ideje, hogy neked is megmutassam, mennyire hatékony egy nyelvóra, ami a beszédet állítja a fókuszba!
Ismerd meg a LingoGroup csapatát- Jelentkezz be próbaórára és próbáld ki a kommunikatív, eredményes nyelvtanulási módszerünket.

Munkámat évek óta kiváló nyelvtanári csapatom támogatja,
akik mindannyian ugyanazt a filozófiát képviselik a nyelvoktatásban, mint én.

Ismerd meg őket jobban!
Fischl Gabi
Német nyelvórák
Gabi könnyed személyiség, munkájában pontos és alapos. Gyors helyzetfelismerő és hatékony problémamegoldó. Határozott, és szereti véghezvinni, amit eltervezett. Ügyesen rendszerez, logikus magyarázatai neked is segítenek kiigazodni a német nyelv rejtelmeiben.
Ujj Betti
Német és angol nyelvórák
Betti szenvedélye a munkája. Széles körű tudományos érdeklődése miatt alig létezik olyan téma, amiben ő ne ismerné ki magát – nála biztosan sokszínű nyelvórákon vehetsz részt. Hatékonyan dolgozik felnőttekkel, de a fiatal korosztállyal is remekül megtalálja a hangot és szívesen tanul gyermekekkel is.
Rutterscmid Rebi
Német nyelvórák
Rebi kirobbanó személyiség, tele van energiával, amit téged is magával ragad. Vagány és innovatív, szeret új dolgokat kipróbálni, és hamar megtalálja magát bármiben, amibe belekezd. A német a fő nyelve, de az igazi szerelme a spanyol, amit csak a LingoGroup nyelvtanulóinak tanít második nyelvként.
Juhász Gréti
Német és angol nyelvórák
Grétinek már a hangjából is sugárzik az a nyugodtság, ami egész lényére legjobban jellemző – és ez az, amit a tanítványai is legjobban becsülnek benne. Végtelen türelme elfeledteti veled a megszólalástól való félelmet és megadja azt a magabiztosságot, amire a tanuláshoz szükséged van.