Ez történik a LingoGroup próbaóráján!

  • Post category:Blog

Mi itt a LingoGroupnál kifejezetten ragaszkodunk ahhoz, hogy legyen ingyenes próbaórád.  Hívhatnám ismerkedős órának is, mert igazából az: Szeretnénk, ha nem csak a kirakatban néznél körül mielőtt vásárolsz; gyere inkább be hozzánk! 

Ismerd meg a nyelvtanárod!

Amikor bejelentkezel hozzánk, szakszerű segítséget és támogatást kérsz ahhoz, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tanulj meg egy nyelvet. A mi feladatunk ezt a szakértő segítséget biztosítani, ez eddig egészen egyszerűnek hangzik.

A szakértelem azonban csak egy szelete a nyelvtanulás – nyelvtanításnak. A nyelvtanár ideális esetben egy mentor, aki támogat abban, hogy ne veszítsd el a motivációt. Vagy épp segít újra megkeresni. Melletted áll akkor is, ha nehézségeid akadnak, és tudja, hogyan győzd le őket. 

Fogalmazhatnék úgy is, hogy a nyelvtanulás egész folyamata a bizalomra épül a tanár és tanulója közt. Mi ezt a bizalmat szeretnénk építeni a próbaóra lehetőségével. 

Izgulsz a próbaóra előtt?

Ne tedd, nem éri meg 🙂 Nálunk a próbaóra egy laza beszélgetés; eközben pedig egyáltalán nem érdekel bennünket, mi az, amit nem tudsz. Ellenben az nagyon fontos, amit igen! A beszélgetést úgy irányítjuk, hogy számunkra egyértelműen kiderüljön belőle, mik azok a témák, amikben teljesen magabiztosan mozogsz, majd megpróbáljuk megkeresni a magabiztosságod határait. És ennyi, kész is, már meg is mértük a szinted. 

Mi fog rólad kiderülni?

A szintmérést azért végezzük szóban, mert azt valljuk: az számít tudásnak, amit aktívan, a gyakorlatban is tudsz használni, legyen ez szókincs, nyelvtan vagy akár mondatalkotás. Meg azért is, mert pontosan szeretnénk megtervezni a közös munkát.

Ehhez pedig a szinteden felül tudni szeretnénk a következőket: 

  • Bátran szólalsz meg, vagy inkább megfontolt típus vagy?
  • Mersz hibázni, vagy könnyen frusztrál a kudarc?
  • Gyorsan reagálsz, vagy könnyen elveszel a részletekben?
  • Pozitívan érkeztél hozzánk, vagy volt már negatív élményed a tanulásod során?
  • Szorongsz, ha beszélned kell, vagy nem ismersz félelmet?
  • Könnyen értesz bennünket a célnyelven, vagy inkább fejben lefordítasz mindent és összezavar egy ismeretlen szó?

Ennyi?!

Nagyjából. A próbaóra végén megbeszélünk pár egyéb dolgot, mint például a felmerülő kérdéseidet és  pontosítjuk a céljaidat is. Az óra után a szintmérés eredményéről írásos visszajelzést is adunk. Ezen akár csekkolhatod is az elért eredményeidet, ha elkezded nálunk a tanulást 🙂 Szeretnénk abban is támogatni, hogy nyugodtan hozz döntést a próbaóra után: a megbeszélt időpontot 72 órán keresztül tartjuk fenn számodra. 

A legjobb az egészben az, hogy

a próbaóra nem kötelez semmire. Nem kell megvenned semmit, nem kell fizetned, és nem kell feliratkoznod sehova. Egyszerűen csak szeretnénk biztosítani minden lehető információt ahhoz, hogy felelősségteljesen indulj neki a tanulásnak.


Nekünk ennyit megér.
Neked? 

A LingoBlogon elmeséljük azt is, hogyan tudod hatékonyan fejleszteni a szókincsed. Ide kattintva éred el ezt a cikket: LingGroup szókincs